Projecte Lingüístic

Acollida. Matí i tarda.

Què és el servei d’acollida? 

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars, l’escola posa a la vostra disposició un servei d’acollida matinal previ a l’inici de les classes, des de tres quarts de 8 fins a les 9 del matí, durant tots els dies lectius i de tarda des de les 17h  fins a les 18h.

Aquest servei està pensat per a les famílies que els pares comencen a treballar molt aviat al matí i necessiten que els seus fills i filles estiguin atesos mentre no comencen les classes, oferint un espai agradable i lúdic. També està pensat per a les famílies que necessiten utilitzar aquest servei d’una manera esporàdica i puntual.

Gràcies a la subvenció de l’AMPA, aquest servei no té cap cost per a les famílies que l’utilitzen.

Com funciona el servei?

L’entrada al servei d’acollida matinal es fa per la porteria Eres d’en Sans entre tres quarts de vuit i les vuit del matí, aproximadament. Després es tanca la porteria i es torna obrir a dos quarts de nou.

L’espai destinat per utilitzar el servei és l’aula auxiliar d’educació infantil, un lloc tranquil i agradable on els nens i les nenes poden realitzar les activitats proposades. Algunes d’aquestes activitats són: jocs de taula, trenca-closques, contes, dibuixos animats… Pels més grans també hi ha la possibilitat de llegir, estudiar o fer qualsevol altra feina acadèmica.

Els educadors responsables encarregats de la cura dels nens i nenes són mestres de l’escola, persones properes i molt conegudes per tot l’alumnat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada